Menyang kontèn

Banjarangkan, Banjarangkan, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banjarangkan
Désa
Banjarangkan kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Banjarangkan
Banjarangkan
Banjarangkan kapernah ing Bali
Banjarangkan
Banjarangkan
Banjarangkan kapernah ing Indonesia
Banjarangkan
Banjarangkan
Koordhinat: 8°33′16″S 115°22′16″E / 8.55457°S 115.37122°E / -8.55457; 115.37122Koordhinat: 8°33′16″S 115°22′16″E / 8.55457°S 115.37122°E / -8.55457; 115.37122
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanBanjarangkan
Kodhe laladan
administrasi
51.05.02.2003

Banjarangkan iku désa ing Kacamatan Banjarangkan, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Banjarangkan, Klungkung