Menyang kontèn

Bangbang, Tembuku, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bangbang
Désa
Bangbang kapernah ing Kabupatèn Bangli
Bangbang
Bangbang
Bangbang kapernah ing Bali
Bangbang
Bangbang
Bangbang kapernah ing Indonesia
Bangbang
Bangbang
Koordhinat: 8°26′00″S 115°24′37″E / 8.43333°S 115.41024°E / -8.43333; 115.41024Koordhinat: 8°26′00″S 115°24′37″E / 8.43333°S 115.41024°E / -8.43333; 115.41024
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanTembuku
Kodhe laladan
administrasi
51.06.03.2005

Bangbang iku désa ing Kacamatan Tembuku, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Tembuku, Bangli