Menyang kontèn

Balingasal, Paduresa, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Balingasal
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanPaduresa
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Balingasal iku désa ing Kacamatan Paduresa, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Paduresa, Kebumèn, Jawa Tengah

Désa/Kalurahan: Balingasal | Kaligubuk | Kalijering | Merden | Paduresa | Pejengkolan | Rahayu | Sendangdalem | Sidatata