Menyang kontèn

Bakas, Banjarangkan, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bakas
Désa
Bakas kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Bakas
Bakas
Bakas kapernah ing Bali
Bakas
Bakas
Bakas kapernah ing Indonesia
Bakas
Bakas
Koordhinat: 8°31′28″S 115°21′54″E / 8.52436°S 115.36502°E / -8.52436; 115.36502Koordhinat: 8°31′28″S 115°21′54″E / 8.52436°S 115.36502°E / -8.52436; 115.36502
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanBanjarangkan
Kodhe laladan
administrasi
51.05.02.2005

Bakas iku désa ing Kacamatan Banjarangkan, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Banjarangkan, Klungkung