Menyang kontèn

Bajera Lor, Selemadeg, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bajera Lor
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Tabanan Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°28′51″S 115°01′54″E / 8.48087°S 115.03159°E / -8.48087; 115.03159Koordhinat: 8°28′51″S 115°01′54″E / 8.48087°S 115.03159°E / -8.48087; 115.03159
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg

Bajera Lor iku désa ing Kacamatan Selemadeg, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Selemadeg, Tabanan