Bajera Lor, Selemadeg, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bajera Lor
Désa
Bajera Lor kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Bajera Lor
Bajera Lor
Bajera Lor kapernah ing Bali
Bajera Lor
Bajera Lor
Bajera Lor kapernah ing Indonésia
Bajera Lor
Bajera Lor
Koordhinat: 8°28′51″S 115°01′54″E / 8.48087°S 115.03159°E / -8.48087; 115.03159Koordhinat: 8°28′51″S 115°01′54″E / 8.48087°S 115.03159°E / -8.48087; 115.03159
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanSelemadeg
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Bajera Lor iku désa ing Kacamatan Selemadeg, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Selemadeg, Tabanan