Menyang kontèn

Aribaya, Pagentan, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Aribaya
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanPagentan
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Aribaya iku désa ing Kacamatan Pagentan, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]