Anak Bajang Menggiring Angin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anak Bajang Menggiring Angin
Anak Bajang Menggiring Angin.jpg
PanganggitSindhunata
PamethaHajar Satoto
Juru samakIpong Purnama Sidhi
NagaraIndonésia Indonésia
BasaIndonésia
GènreNovèl, fantasi, diwasa
PangecapanGramedia
Kala babar
1981 (Padinan KOMPAS)
1983 (Novèl)
Jinis saranasamak empuk
Kaca363
ISBN204 83.147 (GM)
Wiwit cithakan kaenem:
979-686-147-X (ISBN-10)
978-979-686-147-7 (ISBN-13)

Anak Bajang Menggiring Angin iku salah siji novèl fantasi pawayangan mawa basa Indonésia kang ditulis déning Sindhunata (utawa Rama Sindhu) sing diterbitaké taun 1983 déning Gramedia Jakarta. Novèl iki wujud novèlisasi saka sérial Ramayana sing diamot ing padinan KOMPAS saben dina Minggu ing taun 1981. Kanthi sapérangan tambahan déning Sindhunata, sérial mau diterbitaké sajeroning wangun buku iki.[1] Sajroning buku iki pamaca disuguhake ungkapan sastra kang dhuwur lan endah èdi pèni.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Sindhunata. 1983. "Anak Bajang Menggiring Angin". Penerbit Gramedia Jakarta, ISBN-10: 979-686-147-X. ISBN-13 978-979-686-147-7

Panala njaba[besut | besut sumber]