Almond bubuk

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Panganan almond digawe nganggo tangan

Panganan kacang almond, glepung almond utawa almond saka lemah digawe saka kacang almond sing direndhem . Glepung almond biasane digawe karo almond blanched (ora ana kulit), dene panganan almond bisa digawe almond utuh utawa blanched. Konsistensi luwih kaya panganan jagung tinimbang glepung gandum . Iki digunakake ing jajanan lan resep - ing produksi macarons almond lan macaroons lan kue-kue manis liyane, ing jajan lan pie, kayata Sachertorte - lan minangka salah sawijining bahan utama pasta marzipan lan almond. Ing Prancis, panganan kacang almond minangka bahan penting ing frangipane, yaiku ngisi kue galette des Rois tradisional.