Marzipan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marzipan
Rolling out the marzipan (11029638025).jpg
Plain marzipan being rolled flat
Jeneng liyanéMarzapane, marchpane
JinisConfectionery
Woworan pokokAlmond meal, sugar
VariasiPersipan, Frutta martorana
Buku masakan: Marzipan  Médhia: Marzipan

Marzipan punika confection dumadi utamané saka gula utawa madu lan meal almond (bubuk almonds), kadhangkala ditambah karo lenga kacang almond utawa ekstrake.