All the Way to the Ocean

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
All the Way to the Ocean
DisutradaraniDoug Rowell
DiprodhuseriJoel Harper
Doug Rowell
Geoff Gougion
Joshua Newman
Ditulis déningJoel Harper
Pete Michels
Doug Rowell
DibintangiAmy Smart
Xavier Rudd
Katie Leigh
Brenda Canela
DinaratoriMarcia Cross
DimusikiBen Harper
Burning Spear
Jack Johnson
Joel Harper
Dibesut déningAndres Martinez
Michael D'Ambrosio
Perusahaan
prodhuksi
Freedom Three Publishing
Mediatavern
Faro Media Group
Dibabar déningVimeo iTunes
Tanggal metu
  • April 22, 2016 (2016-04-22) (première on Vimeo)
Suwéné
14 minutes
NagaraUnited States
BasaInggris

All the Way to the Ocean nggih punika filem cendhak animasi komputer Amerika Serikat ingkang kadamel ing taun 2016 kapundhut saking buku anak-anak kanthi sesirh sami, anggitanipun Joel Harper,[1][2] Skenario ditulis bersama oleh Joel Harper,[3] Pete Michels,[3] and Doug Rowell.[3] Juru damel filem niki inggih punika Doug Rowell lan kaatanggung biayanipun déning Joel Harper.[3] Wondéné ingkang kadhapuk dados narator wonten filem All the Way to the Ocean nggih punika juru paraga Amérikah Sarékat, Marcia Cross ingkang ugi ngrangkep dados waranggana ing lelagon With My Own Two Hands anggitanipun Ben Harper (kangmasipun Joel Harper). Lagu punika versi alternatif saking lagu aslinipun ingkang nate dipunrekam déning Jack Johnson wonten ing soundtrack filem Sing-A-Longs and Lullabies for the Film Curious George. Lagu punika nyariyosaken babagan éwah-éwahan donya ingkang dados jalaran manungsa nglampahi punapa kemawon. Lagu ingkang kondhang wonten saindhenging Eropa, punika nglumantaraken Ben Harper nampéni bebungah saking Kalawarta Rolling Stone Magazine' Prancis lan kapacang wonten "Artist of the Year" (Artiste De L'Année) ing taun 2003. Filem punika ugi dados ajang kolaborasi musik antawisipun Joel Harper lan Burning Spear miyos The Time is Now. Ingkang kadhapuk minangka sulih suara ing filem niki nggih punika Amy Smart[3] dan musisi Australia, Xavier Rudd.[3][3][3][3]

Bebungah[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Video Aims to Inspire a New Generation of Ocean Activists'". TakePart. Dibukak ing 8 June 2016.
  2. "For World Oceans Day, Let's Make the World a Better Place'". Huffington Post. Dibukak ing 8 June 2016.
  3. a b c d e f g h i "All the Way to the Ocean (Animated Film 2016) Official IMDB page'". IMDB. Dibukak ing 22 April 2016.
  4. "Wild & Scenic Film Festival (Wild & Scenic Film Festival School Program, K-4) Official Wild & Scenic Film Festival Page'". Wild & Scenic Film Festival. Dibukak ing 27 December 2016.

Pranala njawi[besut | besut sumber]