Ali Syakieb

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ali Syakieb
Ali Syakieb.jpg
Pratélan latar wuri
SakaBogor, Jawi Kilèn, Indonésia

Ali Syakieb (lair ing Bogor, Jawi Kilèn, 6 Juni 1987; umur 32 taun) inggih punika salah satunggaling aktor senétron Indonésia ingkang gadhah getih Arab. Ali Syakieb inggih punika adhik saking aktris Indonésia Nabila Syakieb, modhèl lan aktris ingkang sampun misuwur sadèrèngipun piyambak. Ali punika manggèn ing Bogor, amargi badhé sinau ngèngingi akting, sapanunggalipun punika, Ali taksih kuliyah S1 ing jurusan Manajemen lan taksih nglampahi sekolah juru anggegana ing ''Daraya Flying School''.

Karir[besut | besut sumber]

Karir Ali Syakieb dipunwiwiti rikala gabung kalih salah satunggalipun griya prodhuksi ingang sampun misuwur ing Indonésia, Sinemart. Kathah sinétron lan FTV ingkang dipunperanaken, nanging kariripun nembé katingal rikala piyambakipun main ing filem Serigala Terakhir ingkang dipunwedalaken ing taun 2009.

Sinétron stripping[besut | besut sumber]

Sinetron stripping ingkang dipunperanaken déning Ali inggih punika:

  1. Alisa
  2. Khanza
  3. Hingga Akhir Waktu
  4. Amanah Dalam Cinta
  5. Mini
  6. Pesantren & Rock n’ Roll

Film[besut | besut sumber]

  1. Serigala Terakhir[1]

FTV[besut | besut sumber]

FTV ingkang naté dipunperanaken déning putra angka kalih saking tigang sedhèrèk punika inggih punika:

  1. Mi Ayam Bakso Cinta
  2. Nona Jadi Satpam
  3. Pacar Kelima
  4. Pacarku Norak Sekali
  5. Mawar Putih untuk Pacarku[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 20 Agustus 2011)
  2. artissinetron.com(dipunitingali tanggal 20 Agustus 2011)