Albury, New South Wales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Albury iku sawijining kutha ing New South Wales, Australia, sing dumunung ing Hume Highway, ing sisih kulon kali Murray. Kutha iki minangka tlatah sing ngurusi pamaréntahané dhéwé (local government area), sing dirumat déning Dhéwan Kutha Albury. Wewengkoné sing duwé jembar 332 km2, mbentang saka Splitters Creek ing kulon nganti tapel wates Victoria lan kali Murray ing sisih kidul, pasisir tlaga Hume ing sisih wétan lan Tabletop ing sisih lor.

Pranala njaba[besut | besut sumber]