Menyang kontèn

Alas Rajah, Blega, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Alas Rajah
Désa
Alas Rajah kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Alas Rajah
Alas Rajah
Alas Rajah kapernah ing Jawa Wétan
Alas Rajah
Alas Rajah
Alas Rajah kapernah ing Indonesia
Alas Rajah
Alas Rajah
Koordhinat: 7°05′21″S 113°02′54″E / 7.08914°S 113.04829°E / -7.08914; 113.04829Koordhinat: 7°05′21″S 113°02′54″E / 7.08914°S 113.04829°E / -7.08914; 113.04829
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanBlega
Kodhe laladan
administrasi
35.26.15.2004

Alas Rajah iku désa ing Kacamatan Blega, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.