Menyang kontèn

Bates, Blega, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bates
Désa
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Bangkalan Regency" does not exist.
Koordhinat: 7°05′36″S 113°05′17″E / 7.09322°S 113.08804°E / -7.09322; 113.08804Koordhinat: 7°05′36″S 113°05′17″E / 7.09322°S 113.08804°E / -7.09322; 113.08804
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanBlega
Kodhe laladan
administrasi
35.26.15.2010

Bates iku désa ing Kacamatan Blega, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.