Akah, Klungkung, Klungkung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Akah
Désa
Akah kapernah ing Kabupatèn Klungkung
Akah
Akah
Akah kapernah ing Bali
Akah
Akah
Akah kapernah ing Indonésia
Akah
Akah
Koordhinat: 8°30′49″S 115°24′04″E / 8.51373°S 115.4011°E / -8.51373; 115.4011Koordhinat: 8°30′49″S 115°24′04″E / 8.51373°S 115.4011°E / -8.51373; 115.4011
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKlungkung
KacamatanKlungkung
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Akah iku désa ing Kacamatan Klungkung, Kabupatèn Klungkung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Klungkung, Klungkung