Aji Santoso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aji Santoso
Pambiwara Pribadi
Jeneng jangkep Aji Santoso
Tanggal kalaheran (1970-04-06) April 6, 1970 (umur 49)
Tlatah kalaheran Malang, Jawa Wétan, Indonésia
Posisi pamainan Pelatih
Informasi klub
Klub mangsa iki Persebaya Surabaya
Karier senior*
Taun Tim Tampil (Gol)
1987-1995
1995-1999
1999-2000
2001
2002-2004
Arema Malang
Persebaya Surabaya
PSM Makassar
Persema Malang
Arema Malang
? (?)
? (?)
? (?)
? (?)
? (?)
Tim nasional
1990-1999 Indonesia 41 (7)
Kepelatihan
2005
2006
2006
2007
2007
2008
2008
2009
2009
2009–2010
2010
2010-...
PSSI U-17
Persiko Kutha Baru
Pra PON Jatim
POMNAS Jatim
Persekam Metro FC
PON Jatim
POM ASEAN
Persik Kediri
Persebaya Surabaya (play off promosi/degradasi)
Persisam Putra Samarinda
Persema Malang
Persebaya Surabaya (Kompetisi LPI)
  • Penampilan dan gol di klub senior hanya dihitung dari liga domestik .

Aji Santoso (lair ing Kepanjen, Malang, Jawa Wétan, 6 April 1970; umur 49 taun) ya iku sawijining pelatih bal-balan saka Persebaya Surabaya. Aji sadurungéé nangani Persema Malang lan Persisam Putra Samarinda. Aji uga tau katunjuk dadi petaih mantan klub samangsa panjenengané main ana ing , Persebaya Surabaya kanggo babak Play-off Liga Super Indonésia 2009.Sadurungé nangani Persebaya panjenengané uga ngarsiteki Persik Kediri.

Karier[besut | besut sumber]

Pamain[besut | besut sumber]

  • Argo Manunggal Sawunggaling (AMS) Kepanjen (1986-1987)
  • Gajayana Malang (1987)
  • Persema Jr (1987)
  • Arema Malang (1987-1995)
  • Persebaya Surabaya (1995-1999)
  • PSM Makassar (1999-2000)
  • Persema Malang (2001)
  • Arema Malang (2002-2004)
  • Timnas (1990-2000)

Pelatih[besut | besut sumber]

Prestasi[besut | besut sumber]

Minangka juru main[besut | besut sumber]

Minangka palatih[besut | besut sumber]

  • Runner-up Divisi III Liga Indonesia 2006 sesarengan Persiko Kota Baru Kalsel
  • Jawara POMNAS X 2007 ing Banjarmasin
  • Medali Emas PON Kaltim 2008(bebarengan PON Jatim)
  • Lolos playoff ing ISL sesarengan Persebaya Surabaya 2009

Réferènsi[besut | besut sumber]