Acacia beauverdiana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Acacia beauverdiana
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Plantae
Unranked: Angiospermae
Unranked: Eudikotil
Unranked: Rosids
Ordho: Fabales
Famili: Fabaceae
Génus: Acacia
Spésies: A. beauverdiana
Jeneng binomial
Acacia beauverdiana
Ewart & SharmanCithakan:Dn
Acacia-beauverdiana-range-map.png
Nyebaré Acacia beauverdiana

Acacia beauverdiana yakuwi tuwuhan abadi kang tuwuh 1 sam nganti 8 m karo kayu dobel. Tetuwuhan iki duwé kembang kang wernané kuning lan mekar saka sasi Juli nganti Oktober.[1] Tetuwuhan iki asli saka Australia Kulon.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]