Menyang kontèn

Abianbase, Mengwi, Badung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Abianbase
Kalurahan
Abianbase kapernah ing Kabupatèn Badung
Abianbase
Abianbase
Abianbase kapernah ing Bali
Abianbase
Abianbase
Abianbase kapernah ing Indonesia
Abianbase
Abianbase
Koordhinat: 8°35′35″S 115°10′11″E / 8.59292°S 115.16978°E / -8.59292; 115.16978Koordhinat: 8°35′35″S 115°10′11″E / 8.59292°S 115.16978°E / -8.59292; 115.16978
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBadung
KacamatanMengwi
Kodhe laladan
administrasi
51.03.02.1014

Abianbase iku kalurahan ing Kacamatan Mengwi, Kabupatèn Badung, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Mengwi, Badung