14 Mei

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

14 Mei punika, dinten ingkang kaping 134 utawi 135 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Umaru Yar'Adua
Umaru Yar'Adua

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
13 Mei - 14 Mei - 15 Mei
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=14_Mei&oldid=976117"