14 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 14 Mei)

14 Mei punika, dinten ingkang kaping 134 utawi 135 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Umaru Yar'Adua

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

13 Mei - 14 Mei - 15 Mei