Tank

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Tank iku wahana perang lapis waja sing migunakaké rodha awangun ranté. Ciri utama tank yakuwi pangraksané sing biasané kagawé saka lapisan waja sing abot, senjatané arupa kanon gedhé, sarta mobilitas sing dhuwur kanggo werna-werna médhan tempur. Senadyan tank iku kendharaan sing larang lan mbutuhaké logistik sing akèh, tank iku sanjata dharat sing tangguh lan sarwa-bisa jroning perang modhèrn, amarga kemampuan kanggo ngancuraké sasaran dharat apa waé, lan èfèk mentalé marang pasukan infanteri.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tank&oldid=822707"