Scuderia Ferrari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gambar:Scuderia Ferrari Logo.svg
Logo Ferrari tradisional

Scuderia Ferrari iku jeneng umum kanggo Gestione Sportiva, sawijining divisi saka Ferrari sing nangani balap montor. Divisi iki nangani tim balap montor Formula Siji Scuderia Ferrari Marlboro.

Tim iki sepisanan mèlu jroning F1 ing taun 1950, lan minangka tim paling tuwa lan paling suksès ing kajuwaraan Formula 1. Pembalap utama ing musim 2008 yakuwi Kimi Räikkönen lan Felipe Massa sarta pembalap penguji Luca Badoer lan Marc Gené. Tim iki minangka salah siji saka sewelas tim F1 sing migunakaké ban Bridgestone. Wektu iki manajer tim Ferrari yaiku Jean Todt.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Scuderia_Ferrari&oldid=815778"