Mark Webber

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mark Webber
Mark Webber 2010 Japan.jpg
Mark Webber (2010).
Lair 27 Agustus 1976 (umur 37)
Flag of Australia.svg Queanbeyan, New South Wales, Australia
Sejarah karier dalam ajang Formula Satu
Kawarganegaraan Bendera_Australia Australia
Tim mangsa iki Red Bull Racing
Nomer montor 2
Cacahé lomba 159 (157 start)
Juwara donya 0
Menang 6
Podium 20
Cacahé poin 411.5
Posisi pole 6
Lap paling cepet 6
Balapan kapisanan Grand Prix Australia 2002
Menang Kapisanan Grand Prix Jerman 2009
Menang Pungkasan Grand Prix Hongaria 2010
Balapan pungksan Cithakan:Latest F1GP
Klasemen 2010 Posisi tiga (242 pts)

Mark Alan Webber (alias Mark Webber, miyos wonten ing Queanbeyan, Australia, tanggal 27 Agustus 1976), punika tiyang Formula 1 saking Australia, sapunika piyambakipun guyup sareng Red Bull Racing. Sadèrèngipun Webber guyup sareng Jaguar taun 2003-2004; Williams taun 2005-2006. Webber miwiti debutipun ing F1 taun 2002 sareng tim Minardi. Réncang satimipun ing Red Bull inggih punika Sebastian Vettel.

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mark_Webber&oldid=829641"