New South Wales

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
New South Wales

New South Wales kuwi sawijining negara bagian Australia, negara bagian sing paling tuwa sing diwiwiti saka taun 1788. Ibukota negara bagian iki yaiku Sydney. Negara bagian iki uga negara bagian sing paling okeh penduduke. Ing wulan Maret 2006, penduduknya cacahe 6.817.100 jiwa.

Telu kutha paling gedhe ing New South Wales yaiku Sydney, Newcastle lan Wollongong.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata New South Wales ing Wikivoyage


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=New_South_Wales&oldid=841747"