Pamaréntah

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Wangun Dedhawuh Dedhawuh yakuwi paguyuban sing nduwèni kadigdayan kanggo gawé lan nerapaké hukum sarta undhang-undhang ing wilayah tinamtu. Ana sawetara dhéfinisi ngenani sistem padhawuhan. Uga ana werna-werna jinis padhawuhan ana ing donya. Tuladha: Republik, Monarki / Krajaan, Persemakmuran (Commonwealth). Saka wangun-wangun utama kasebut, ana rupa-rupa cabang, kayata: Monarki Konstitusional, Demokrasi, lan Monarki Absolut / Mutlak.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pamaréntah&oldid=883711"