SV Werder Bremen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Werder Bremen[1]
logo
Jeneng jangkep Sportverein Werder Bremen
von 1899 e. V.
Julukan Die Werderaner (The River Islanders)[2]
Die Grün-Weißen (The Green-Whites)[1]
Diadegaké Februari 4, 1899; 115 taun ingkang kapengker (1899-02-04)[1]
Lapangan Weserstadion[1]
Bremen[1]
Kapasitas 42.500[3]
Ketua Klaus-Dieter Fischer
Manajer Thomas Schaaf[4]
Liga Bundesliga
2011–12 ke-9, Bundesliga
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam kandang
Team colours Team colours Team colours
Team colours
Team colours
 
Seragam tandang

Werder Bremen yaiku sawijining klub bal-balan kang markasé ana ing kutha Bremen ing Jerman. Werder Bremen yaiku klub bal-balan kang disegani ing kompetisi Bundesliga saprénè kanthi dolanan bal-balan kang aktraktif. ing Jerman Werder Bremen yaiku tim bal-balan kang akéh ngasilaké gol marang gawang lawan ing 1 musim.

Werder Bremen uga sampun merkoleh sukses ing Eropah , kala menang ana ing Piala Winners [[Eropah}} taun 92. Ing babak final Werder Bremen ngalahaké AS Monaco 2-0 lewat gol Klaus Allofs lan Wynton Rufer. Ing edisi pungkasan Piala Eropa taun 2009 Bremen sukses mlebet final lan katemu klub Ukraina Shakhtar Donetsk. Bremen Kalah ing perpanjangan waktu (injury time), kanthi kasil akhir 2-1.


Daptar pemain[sunting | sunting sumber]

Skuat utama[sunting | sunting sumber]

Per 22 Agustus 2012.[5]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Flag of Jerman GK Sebastian Mielitz
3 Flag of Switzerland DF François Affolter (pinjaman dari Young Boys)
5 Cithakan:Country data COD DF Assani Lukimya-Mulongoti
6 Flag of Bèlgia MF Kevin De Bruyne (pinjaman dari Chelsea)
7 Flag of Austria FW Marko Arnautović
8 Flag of Jerman DF Clemens Fritz (kapten)
9 Flag of Swédia FW Denni Avdić
10 Flag of Turkey MF Mehmet Ekici
11 Flag of the Netherlands FW Eljero Elia
13 Flag of Jerman DF Lukas Schmitz
14 Flag of Jerman MF Aaron Hunt
15 Flag of Austria DF Sebastian Prödl
16 Flag of Austria MF Zlatko Junuzović
17 Flag of Serbia MF Aleksandar Ignjovski
18 Flag of Jerman MF Felix Kroos
19 Flag of Nigeria FW Joseph Akpala
20 Flag of Jerman GK Raphael Wolf
No. Pos. Jeneng
22 Flag of Yunani DF Sokratis Papastathopoulos
23 Flag of the Czech Republic DF Theodor Gebre Selassie
24 Flag of Jerman FW Nils Petersen (pinjaman dari Bayern Munich)
25 Flag of Jerman MF Tom Trybull
26 Flag of Jerman DF Florian Hartherz
27 Flag of Jerman FW Johannes Wurtz
28 Flag of Jerman MF Levent Aycicek
29 Flag of Jerman DF Cimo Röcker
30 Flag of Austria GK Richard Strebinger
31 Flag of Serbia MF Predrag Stevanović
32 Flag of Turkey MF Özkan Yıldırım
33 Flag of Jerman GK Christian Vander
34 Flag of Serbia MF Aleksandar Stevanović
35 Flag of Jerman MF Florian Trinks
41 Flag of Jerman FW Niclas Füllkrug
44 Flag of Jerman MF Philipp Bargfrede

Disilèhaké[sunting | sunting sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng

Prestasi[sunting | sunting sumber]

  • Juara Liga Jerman : 1965, 1988, 1993, dan 2004
  • Juara Piala Jerman : 1961, 1991, 1994, 1999, 2004, dan 2009
  • Juara Piala Liga : 2006
  • Juara Piala Super Jerman : 1988, 1993, dan 1994
  • Juara Piala Winners : 1992

Pemain Terkenal[sunting | sunting sumber]

Cathêtan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e "Werder Bremen .:. Steckbrief", Weltfussball. diaksès tanggal 7 December 2010. 
  2. ^ "SV Werder Bremen", UEFA, 10 June 2010. diaksès tanggal 7 December 2010. 
  3. ^ http://www.werder.de/de/stadien/weser-stadion/index.php
  4. ^ "About Werder", Werder.de. diaksès tanggal 7 December 2010. 
  5. ^ "Players", Werder.de. diaksès tanggal 22 Agustus 2012. 

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=SV_Werder_Bremen&oldid=847659"