Bremen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Artikel iki ngenani negara bagéan Bremen. kanggo kutha aran Bremen, pirsanana Bremen (kutha).


Gendéra
Bendera Bremen
Statistik
Ibu kutha: Bremen
Amba: 404 km²
Pandunung: 662.000 (2001)
Kapadhetan pandunung: 1.549 jiwa/km²
Situs web: bremen.de
ISO 3166-2: DE-HB
Politik
Présidhèn Sénat
lan Wali Kutha:
Henning Scherf (SPD)
Partai sing kuwasa: Koalisi SPD/CDU
Péta
Lokasi Bremen ing péta Jerman

Freie Hansestadt Bremen (basa Inggris: Free Hanseatic City of Bremen; basa Indonésia: "kota Hanse yang bebas"), iku siji saka 16 negara bagéan Jerman (Bundesländer). Negara bagéan iki kapérang saka rong bagéan sing kapisah lan let antarané bagéan siji lan sijiné 60 kilometer.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bremen&oldid=828085"