Kaca Utama

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Main Page)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
ꦱꦸꦒꦼꦁ​ꦫꦮꦸꦃ​ꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ꦲꦶꦁ​ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦢꦶꦪ​ꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ
Sugeng Rawuh Wonten ing Wikipédia Abasa Jawi


margin-right:20px
Tumut ngregengaken Wikipedia basa Jawi?

Sapunika wonten 47.492 artikel kanthi 20.928 panganggé ingkang kacathet.
You don't speak Javanese? Find more about this language!


Budaya
Budaya
Èlmu
Èlmu
Filsafat
Filsafat
Geografi
Geografi
Jawa
Jawa
Sejarah
Sajarah
Masyarakat
Sosiologi
Seni
Seni
Tokoh
Tokoh
Wayang
Wayang
Artikel pinilih wulan punika

Artikel pilihan sanèsipun...


Gambar pinilih wulan punika
   
Prakawis Wikipèdia Jawi

Proyèk Wikipedia punika gadhah don ndamel bauwarna ingkang pepak piyambak ing sedaya basa ing saubengipun donya. Wonten kaca punika, sinten kémawon ingkang ngersakaken ngasta Wikipédia ing basa Jawi saged amujudaken. Saged mawi basa Jawi krama utawi saged ugi ing basa ngoko. Ananging manawi saged, langkung saé nyerat mawi basa krama. Isi Wikipedia wonten saandhaping Lisensi Dhokumèntasi Bébas GNU, tegesipun inggih bébas kaliyan bakal bébas ngantos salaminipun. Ugi kapurih kersa mriksani hak cipta kanggé katrangan langkung prakawis hak cipta, sumber kabikak, saha isi bébas. Kanggé pacoban mangga nyobi nyunting ing kothak wedhi
(katrangan ing basa Jawa ngoko)

Prastawa énggal
  • 1 Desember 2013 Misi dhumateng rembulan ingkang kaping sepindhah RRC, Chang'e 3, suksès dipunluncuraken.
  • 1 Desember 2013 Bentrokan antawis demonstran anti-pamaréntah lan pendhukung pamaréntah andadosaken sekawan jiwa tiwas lan sèket pitu tatu ing Bangkok.

sunting

16 April wonten ing sajarah

Prastawa sanèsipun wonten ing 16 April sunting


Wikimedia-logo-20px.png Proyèk Wikimedia kagandhèng

Wikipedia punika satunggiling ènsiklopédhi bébas ingkang dipunopèni déning Yayasan Wikimedia tanpa bathi ingkang nglampahaken kathah proyèk wiki multibasa:

Wiktionary
Bausastra Jawi
Wikibooks
Buku tèks kaliyan manual bébas abasa Jawi
Wikidata
Basis data bébas
Commons
Berkas multimédhia bébas
Wikispecies
Prakawis spésies
Wikinews
Sumber warta bébas
Wikiquote
Kumpulan kutipan
Meta-Wiki
Ko'ordinasi proyèk Wikimedia


Wikipedia-logo-20px.png Wikipédia wonten ing basa sanèsipun
  • Langkung saking 2.000.000 artikel:

English

  • Langkung saking 200.000 artikel:

Deutschfrançaispolski日本語italianoNederlandsespañolportuguêsрусскийsvenska中文norsk bokmålsuomi

  • Langkung saking 100.000 artikel:

catalàукраїнськаTürkçečeštinamagyarromânăVolapükEsperantodanskslovenčina한국어العربيةBahasa IndonesiaBahasa Melayu

  • Langkung saking 50.000 artikel:

עבריתTiếng Việtlietuviųslovenščinaсрпски / srpskiбългарскиeestiفارسیhrvatskiनेपाल भाषाSimple EnglishKreyòl ayisyennorsk nynorsk

  • Langkung saking 25.000 artikel:

galegoไทยతెలుగుΕλληνικάeuskaraCebuanoहिन्दीмакедонскиქართულიLatinaLëtzebuergeschbosanskibrezhonegíslenska

Daftar pepakStatistik multibasa
Ko'ordinasi multibasaMiwiti Wikipedia énggal

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kaca_Utama&oldid=866925"