Satelit alami

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Satelit alami yaiku benda-benda luar angkasa ora gaweane manungsa sing ngorbit mubengi planet utawa benda lia sing luih gedhe saka benda iku dewe,kayata bulan yaiku satelit alami Bumi. sebenere terminologi iki uga bisa kanggo planet kang mubengi salah sijine bintang. utawa uga bintang kang mubengi pusating galaksi, ananging jarang dikanggokake. Bumi iku sebenere kelebu satelit alami Matahari.

Satelit gawean yaiku barang gawean manungsa kang mubengi benda lia kayata satelit palapa kang mubengi Bumi

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Satelit_alami&oldid=884316"