Maicon Douglas Sisenando

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Maicon
Maicon Douglas Sisenando - Inter Mailand (2).jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Maicon Douglas Sisenando
Tanggal lair 26 Juli 1981 (umur 32)
Papan lair Novo Hamburgo, Rio Grande do Sul, Brasil
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)
Posisi pamain Pemain belakang
Informasi klub
Klub saiki Manchester City
Karir remaja
Grêmio
Criciúma
Cruzeiro
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2001–2004 Cruzeiro 56 (1)
2004–2006 Monaco 59 (5)
2006–2012 Internazionale 176 (16)
2012– Manchester City 1 (0)
Tim nasional
2003–kini Brasil 63 (6)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 6 Mei 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 2 Juli 2010


Maicon Douglas Sisenando (lair ing Novo Hamburgo, Rio Grande do Sul, Brasil, 26 Juli 1981; umur 32 taun), kerepé mung dijeluk Maicon, yaiku salah sijining pemain bal-balan Brasil, sing wektu iki main kanggo klub Manchester City.

Maicon naté main kanggo Grêmio, Criciúma, Cruzeiro, Monaco lan Internazionale sadurungé gabung karo Manchester City pada tahun 2012.[1][2]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]