Robinho

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Robinho
Robinho061115-2.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Robson de Souza
Tanggal lair 25 Januari 1984 (umur 30)
Papan lair São Vicente, Brazil
Dhuwur ft 9 in (1.75 m)[1]
Posisi pamain Striker/Winger
Informasi klub
Klub saiki Milan
Nomer 70
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2002–2005 Santos 111 (46)
2005–2008 Real Madrid 101 (25)
2008– Manchester City 41 (14)
2010 Santos (loan) 17 (19)
2010– AC Milan
Tim nasional
2004 Brazil U23 8 (3)
2003– Brazil 76 (23[2])
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 28 May 2009 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 15 June 2010


Robson de Souza (lair ing São Vicente, Brazil, 25 Januari 1984; umur 30 taun), undang-undangane Robinho (berjuluk Little Robson), yaiku penyerang Brasil lan AC Milan kang dhuwur awaké 175 cm.

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Robinho&oldid=830460"