Klaas-Jan Huntelaar

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Klaas-Jan Huntelaar
Klaas Jan Huntelaar 2.jpg
Informasi pribadi
Tanggal lair 12 Agustus 1983 (umur 31)
Papan lair Voor-Drempt, Achterhoek, Walanda
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi pamain Panyerang
Informasi klub
Klub saiki Schalke 04
Nomer 25
Karir remaja
1988—1994 VV H. en K.
1994—2000 De Graafschap
2000—2002 PSV Eindhoven
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2002—2004 PSV 1 (0)
2003 De Graafschap (pinjaman) 9 (0)
2003—2004 AGOVV (pinjaman) 35 (26)
2004—2006 Heerenveen 46 (33)
2006—2009 Ajax 92 (76)
2009 Real Madrid 20 (8)
2009—2010 Milan 25 (7)
2010—kini Schalke 04 27 (12)
Tim nasional
2004—2006 U-21 Walanda 20 (18)
2006—kini Walanda 46 (28)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 10 September 2011, 23.00 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 9 September 2011, 22.00 (UTC)


Klaas-Jan Huntelaar (lair ing Drempt, Walanda, 12 Agustus 1983; umur 31 taun) iku pamain bal-balan saka Walanda kang main minangka dadai panyerang ing klub AC Milan lan panjenengané uga main ing Tim Nasional Walanda.

Panjenengané jeneng parapan yaiku "The Hunter", kang ndhuweni arti pemburu, karana ndhuweni kaahlian ing ngolah bal ing dhaerah kotak penalti musuh, utawa asring kasebut déning parapan jeneng (Huntelaar dadi Hunter).

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Klaas-Jan Huntelaar ing Wikimedia Commons.


 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
Gendéra Walanda

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten