Jaran (shio)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rolas sato-kéwan miturut shio:
Tikus Kebo
Macan Trewèlu
Naga Ula
Jaran Wedhus
Kethèk Jago
Asu Babi


Shio jaran iku salah sijiné saka rolas shio sing ana ing kalèndher Cina/Tionghoa.

Miturut kapracayan wong Tionghoa, wong sing nduwé shio jaran iku wongé pinter, mandhiri lan bébas pikirané.

Daftar wong-wong sing nduwé shio jaran:

Contho taun-taun shio jaran:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jaran_(shio)&oldid=816985"