Wedhus (shio)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rolas sato-kéwan miturut shio:
Tikus Kebo
Macan Trewèlu
Naga Ula
Jaran Wedhus
Kethèk Jago
Asu Babi


Shio wedhus iku salah sijiné saka rolas shio sing ana ing penanggalan Tionghoa. Jaré wong sing nduwé shio wedhus iku isin-isin lan nduwé sipat seni.

Daftar wong-wong sing nduwé shio kambing:

Contho taun-taun shio kambing:


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wedhus_(shio)&oldid=817208"