Naga (shio)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rolas sato-kéwan miturut shio:
Tikus Kebo
Macan Trewèlu
Naga Ula
Jaran Wedhus
Kethèk Jago
Asu Babi
Disambig.svg


Shio naga iku salah sijiné saka rolas shio sing ana ing kalèndher Cina/Tionghoa.

Miturut kapracayan wong Tionghoa, wong sing nduwé shio naga iku wongé idhéalis, perfèksionis; kabèh lair nduwé pikiran yèn kabèh iku sampurna lan inflèksibel. Kabèh uga agrèsif banget lan tékadé kuwat.

Daftar wong-wong sing nduwé shio naga:

Contho taun-taun shio naga:

Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Naga_(shio)&oldid=817131"