Kebo (shio)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rolas sato-kéwan miturut shio:
Tikus Kebo
Macan Trewèlu
Naga Ula
Jaran Wedhus
Kethèk Jago
Asu Babi


Shio kebo iku salah sijiné saka rolas shio sing ana ing kalèndher Cina/Tionghoa. Jaré wong sing nduwé shio kebo iku seneng nyambut gawé.

Daftar wong-wong sing nduwé shio kebo:

Contho taun-taun shio kerbau:


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kebo_(shio)&oldid=817133"