6 (angka)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Enem)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
6

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kardinal 6
enem (six)
Ordinal ka-6 (6th)
kaenem (sixth)
Faktorisasi prima 2 \cdot 3
Divisor 1, 2, 3, lan 6
Angka Romawi VI
Angka Jepang
Biner 110
Oktal 6
Duodesimal 6
Heksadesimal 6
Basa Arab

6 (diwaca enem) iku sawijining angka, sistem wilangan, lan jeneng saka glyph sing makili angka kasebut. Angka iki arupa wilangan asli ing antarané 5 lan 7.

Panggunaan[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Angka-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=6_(angka)&oldid=835158"