15 Februari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Februari2014 15 Februari punika, dinten ingkang kaping 46 miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 15 Februari 2010 punika miturut pétangan kalèndher Jawi, dhawah dinten Senèn Wagé, tanggal 1 Mulud 1943 taun Dal. Kurup: Asapon (1936-2052}, windu: Kuntara, lambang windu: Kulawu, lambang taun: Sukra Mangkara Kumarané rupa Mina Wiranggas, paarasan: Lakuning geni, pancasuda: Segara Wasèsa, kamarokan: Satria Pinayungan, watek sasi:Anggara kasih, watak dinten: Bangas Padéwan. Mangsa: Kawolu (VIII Wisaka)(3-29 Februari), wuku: Dhukut, lintang:Arab, padangon: Wogan, padéwan: Éndra, dinten:Soma, paringkelan: Mawulu, pasaran: Wagé, lambang dinten: jaran.[1]
  • Tanggal 15 Februari 2011 punika dhawah dinten Selasa Wagé, 11 Mulud 1944 Bé Kurup: Asapon (1936 - 2052 M), Windu Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Tahun Bé, Lambang Tahun: Buda Mahésa (Kebo), Kumarané rupa Mina Lodan, Paarasan: Lakuning Bumi, Pancasuda: Lebu Katiyub Angin, Kamarokam: Mantri Sinaroja, Watak Sasi: Sasi Rahayu, Watak Dinten: Dinten Rahayu, Mangsa: Kawolu (VIII, Wisaka), 3 Febuari - 29 Februari, Wuku: Maktal, Lintang Mijan, Padangon: Jagur, Padéwan: Kala, Dinten Anggara (Selasa), Paringkelan: Uwas, Pasaran: Wagé, Lambang Dinten Wedhus.[2]

Kadadosan Wigatos[sunting | sunting sumber]

Meteor Chelyabinsk
Meteor Chelyabinsk

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
14 Februari15 Februari16 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=15_Februari&oldid=837099"