Chelyabinsk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Chelyabinsk iku sawijining kutha ing Rusia. Kutha iki dunungé ing sisih wétan Pagunungan Ural ing pinggiring Kali Miass. Panggonan iki ibu kutha Oblast Chelyabinsk. Miturut cacah jiwa taun 2002, pedunungé ana 1.077.174 jiwa, kamangka ing taun 1989 cacahé ana 1.141.777 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chelyabinsk&oldid=828993"