Kali Miass

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kali Miass (Rusia Миасс) iku sawijining kali sing mili ing sisih wétan Pagunungan Ural ing Rusia. Dawané kali iki 658 kilomèter. Kali iki ngliwati kutha Chelyabinsk lan Miass. Menawa musim atis, wiwit sasi Oktober/November, kali iki njendhel dadi ès nganti kurang luwih sasi April.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_Miass&oldid=828994"