Pisa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Artikel iki ngenani kutha Pisa, déné artikel bab Provinsi Pisa pirsani Provinsi Pisa
Comune di Pisa
Negara Flag of Italia Italia
Region Toscana
Provinsi {{{provinsi}}}
Walikutha Marco Filippeschi
Democratic Party(since April 28, 2008)
Area 185 km² (71 sq mi)
Populasi
 - Total
 - Kapadhetan [n.a.]
Time zone CET, UTC+1
Koordinat 43°43′N 10°24′E / 43.717°N 10.4°E / 43.717; 10.4Koordinat: 43°43′N 10°24′E / 43.717°N 10.4°E / 43.717; 10.4
Gentilic Pisan (Basa Italia: Pisani)
Kodhe Telepon 050
Kodhe Pos 56100
Frazioni Marina di Pisa, Tirrenia, Calambrone, Barbaricina, Riglione, Oratoio, Putignano, San Piero a Grado, Coltano, Sant'Ermete, Ospedaletto
Patron San Ranieri
 - Day June 17
Regions of Italy.svg
Red pog.svg

Location of Pisa in Italy
Website: www.comune.pisa.it
Menara miring ing Pisa

Pisa kuwi sawijining kutha ing Toscana, Italia tengah, ing sisih tegnen sungapan Kali Arno ing Segara Tirenia. Pisa minangka ibukutha Provinsi Pisa. Jembaré ana 185 km² lan pedunungé gunggung 88.363 jiwa (Desember 2004).

Kutha ini paling dikenal minangka kutha turis amarga anané Menara Pisa.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Pisa ing Wikivoyage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pisa&oldid=816107"