Zsa Zsa Yusharyahya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Zsa Zsa Yusharyahya
Lair (1960-03-12) Maret 12, 1960 (umur 59)
Indonésia Jakarta, Indonesia
Kebon Jeruk, Jakarta Barat
PadununganJakarta Barat
BangsaIndonesia
PakaryanPembawa acara berita
Taun aktif1976 – sekarang
Kondhang ingBuletin Siang
(1993-2002)
Seputar Indonesia
(1993-2002)
Kutha asalKabupaten Lahat

Zsa Zsa Quamilla Yusharyahya (lair ing Jakarta, 12 Maret 1960; umur 59 taun) ya iku pembawa acara berita Indonesia sing miwiti karir ing stasiun televisi RCTI taun 1993. Bapaké jenengé Yusharyahya Nasution sing asalaé saka Sumatera Utara. Sadurungé dadi pembawa acara tivi Zsa Zsa tau dadi atlet renang nasional karo mbakyuné sing jenengé Zoraya Perucha.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]