Yeyen Tumena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Yeyen Tumena
Yeyen Tumena.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Yeyen Tumena Chaniago
Tanggal lair (1976-05-16) 16 Mèi 1976 (umur 43)
Papan lair Indonésia Padang, Sumatera Barat
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi main Bèg
Karir nom
1993-1994 PSSI Primavera
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1995-2000 PSM Makassar
2001-2002 Persikota Tangerang 19+ (0)
2002-2003 Perseden Denpasar
2004 Persebaya Surabaya
2005 PSMS Medan
2005-2006 Persija Jakarta
2007 Persma Manado 5 (0)
Gunggung 24+ (0+)
Tim nasional
1993-1994 Indonesia U-16
1996 Indonesia 13 (0)
Tim dikemunah
2010-2011 Milan Junior Camp Indonesia
2013 Indonesia (asisten)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi.


Yeyen Tumena (lair ing Padang, Sumatera Barat, 16 Mèi 1976; umur 43 taun) ya iku juru main lan pelatih bal-balan Indonesia. Nalika main posisiné dadi bèg.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]