Yeh Sumbul, Mendoyo, Jembrana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Yeh Sumbul
Désa
Yeh Sumbul kapernah ing Kabupatèn Jembrana
Yeh Sumbul
Yeh Sumbul
Yeh Sumbul kapernah ing Bali
Yeh Sumbul
Yeh Sumbul
Yeh Sumbul kapernah ing Indonésia
Yeh Sumbul
Yeh Sumbul
Koordhinat: 8°23′22″S 114°47′54″E / 8.38934°S 114.79828°E / -8.38934; 114.79828Koordhinat: 8°23′22″S 114°47′54″E / 8.38934°S 114.79828°E / -8.38934; 114.79828
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènJembrana
KacamatanMendoyo
Kodhe laladan
administrasi
51.01.02.2009

Yeh Sumbul iku désa ing Kacamatan Mendoyo, Kabupatèn Jembrana, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Mendoyo, Jembrana