Yeh Embang Kangin, Mendoyo, Jembrana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Yeh Embang Kangin
Désa
Yeh Embang Kangin kapernah ing Kabupatèn Jembrana
Yeh Embang Kangin
Yeh Embang Kangin
Yeh Embang Kangin kapernah ing Bali
Yeh Embang Kangin
Yeh Embang Kangin
Yeh Embang Kangin kapernah ing Indonésia
Yeh Embang Kangin
Yeh Embang Kangin
Koordhinat: 8°21′27″S 114°47′43″E / 8.35753°S 114.79532°E / -8.35753; 114.79532Koordhinat: 8°21′27″S 114°47′43″E / 8.35753°S 114.79532°E / -8.35753; 114.79532
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènJembrana
KacamatanMendoyo

Yeh Embang Kangin iku désa ing Kacamatan Mendoyo, Kabupatèn Jembrana, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Mendoyo, Jembrana