Menyang kontèn

Wongaya Gede, Penebel, Tabanan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Wongaya Gede
Désa
Wongaya Gede kapernah ing Kabupatèn Tabanan
Wongaya Gede
Wongaya Gede
Wongaya Gede kapernah ing Bali
Wongaya Gede
Wongaya Gede
Wongaya Gede kapernah ing Indonesia
Wongaya Gede
Wongaya Gede
Koordhinat: 8°22′38″S 115°05′52″E / 8.37724°S 115.0977°E / -8.37724; 115.0977Koordhinat: 8°22′38″S 115°05′52″E / 8.37724°S 115.0977°E / -8.37724; 115.0977
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènTabanan
KacamatanPenebel
Kodhe laladan
administrasi
51.02.08.2014

Wongaya Gede iku désa ing Kacamatan Penebel, Kabupatèn Tabanan, Bali.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Penebel, Tabanan