Wikipedia:Wulan Asia Wikipédia/Panyarta/2016

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mangga besut kaca iki saperlu mèlu kridha Wulan Asia Wikipédia kala Novèmber 2016
Anggoa format iki saperlu mèlu lan gabung Wulan Asia Wikipédia: # {{Panyarta WAW 2016|Conto 1}}

  • Mangga panjenengan ngumpul artikel sarana piranti iki. Klik log in ing dhuwur-tengen lan mengko fitur OAuth bakal ngurusi candhaké. Panjenengan uga bisa salin mukantara basa sarana fitur ing dhuwur tengen.
  • Sawisé panjenengan ngumpul artikel, piranti iku bakal wuwuh cithakan marang artikelé lan nandhani saperlu dipriksa déning panitya. Panjenengan bisa mriksa lelampahané panjenengan sarana piranti iki, sing uga ngétung pira kèhé artikelé panjenengan sing katampa.
  • Panyarta sing 4 artikelé katampa bakal nampa kertu pos Wulan Asia Wikipédia. Panjenengan uga bakal nampa kertu pos mirunggan yèn 15 artikelé kasil katampa. Wikipédiawan mawa cacah artikel sing katampa paling akèh ing Wikipédia Jawa bakal kadhapuk "Duta Asia Wikipédia" lan bakal nampa partisara uga kertu pos tambahan.
  • Manawa panjenengan kangèlan nganggo piranti iku, panjenengan bisa ngumpul artikel nyang kaca iki ing candhaké jenengé panjenengan.
  • Manawa panjenengan ana pitakon, bisaa maca kaca pitakon utawa kirim pitakon ing kaca parembugan WAW.

#-Z[besut sumber]