Parembugan Naraguna:Nurdin Rijal Ardhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sugeng rawuh, Nurdin Rijal Ardhi!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.11 (UTC)

Puryono| Pirembagan! 25 Juli 2014 20.05 (UTC)

Pertal![besut sumber]

Sugeng sonten, Mas! Artikelé sampéyan: Liga 1 U-19 2017‎, Liga 3 2017‎, Liga 2 2017‎, Liga 1 2017‎, & Piala AFC 2018‎ kudu agé-agé dipertal menyang basa Jawa. Artikel-artikel mau bakal dibusak yèn nganti bésuk durung dipertal. Nuwun. Wirjadisastra (rembugan) 25 Oktober 2017 08.35 (UTC)