Wikipedia:Gambar pethingan/2008 07

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Niagara falls in dark.jpg

Grojogan Niagara yakuwi sawijining grojogan gedhé kang dunungé ana ing Kali Niagara, yakuwi ing tlatah tapel wates antara Kanada lan Amérika Sarékat, misahaké Provinsi Ontario Kanada lan Negara bagéyan New York Amérika Sarékat. Grojogan iki dumunung kira-kira 17 mil (27 km) arah lor-lor-kulon saka Buffalo, New York, 75 mil (120 km) kidul-kidul-wétan saka Toronto, Ontario, antara kutha kembar Niagara Falls, Ontario, lan Niagara Falls, New York.