Niagara Falls, New York

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Niagara Falls, New York
City
Niagara Falls, New York
Niagara Falls, New York
Peparab: "Cataract City"
Location within Niagara County
Location within Niagara County
CountryUnited States
StateNew York
CountyNiagara
Laladan
 • Gunggung16,8 sq mi (43,5 km2)
 • Land14,1 sq mi (36,4 km2)
 • Water2,8 sq mi (7,1 km2)  16.37%
Élepasi614 ft (187 m)
Cacah warga
 • Gunggung55.593
 • Pepadhet3.955,7/sq mi (1.527,3/km2)
Zona wektuEastern (EST) (UTC-5)
 • Usum panas (DST)EDT (UTC-4)
ZIP codes14301-14305
Kodhe laladan716
FIPS code36-51055
GNIS feature ID0970406

Niagara Falls iku kutha ing Niagara County, New York, Amérikah Sarékat. Miturut sènsus taun 2000|2000, kutha iki duwé total populasi 55,593 jiwa. Kutha iki sebrang-sebrangan lan dipisahaké déning Kali Niagara saka kutha Niagara Falls, Ontario.

Kutha kang gegandhèngan[besut | besut sumber]

Dalan Gedhé ing Kutha Niagara Falls[besut | besut sumber]

  • I-190.svg Interstate 190 (Niagara Expwy).
  • US 62.svg U.S. Route 62 (Niagara Falls Blvd., Walnut Ave. (Westbound), Ferry Ave. (Eastbound)).
  • Business plate.svg
    US 62.svg US 62 Business (Pine Ave.).
  • NY-31.svg New York State Route 31 (Witmer Rd., College Ave.).
  • NY-61.svg New York State Route 61 (Hyde Park Blvd.).
  • NY-104.svg New York State Route 104 (Lewiston Rd., Main St.).
  • NY-182.svg New York State Route 182 (Porter Rd., Ontario Ave., Lockport St., Cleveland Ave.).
  • NY-265.svg New York State Route 265 (Military Rd.).
  • NY-384.svg New York State Route 384 (Buffalo Rd., Rainbow Blvd.).
  • LaSalle Expy.svg LaSalle Expressway.
  • Robert Moses State Pkwy Shield.svg Robert Moses State Parkway.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Niagara County, New York Cithakan:New York