Wikipédia:Angkringan Basa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

1814 CE Ramayana manuscript, Serat Rama Keling, Javanese version.jpg
1814 CE Ramayana manuscript, Serat Rama Keling, Javanese version.jpg

Papan iki kanggo sapa baé kang arep takon utawa ngrembug prakara basa Jawa kang gegayutan Wikipédia Jawa. Yèn kowé kangèlan anggoné nggolèk tembung utawa pertalan (tarjamahan) Jawa kang trep nalika nulis artikel, mangga maraa ing kéné saperlu nggenahaké prakaramu. Wong liya bokmanawa bakal awèh panemu utawa pitulung. Aksara Jawa ing Wikipédia migunakaké Wewaton Sriwedari Gnome-mime-application-pdf.svg Wikisource-logo.svg.

Rembug bab samubarang kajaba bab basa Jawa bisa koaturaké ing Angkringan Liyané.

COLLECTIE TROPENMUSEUM Manuscript op boombast TMnr 6057-1.jpg
Twemoji 2615.svg Breezeicons-apps-48-lokalize.svg Emojione 2696.svg Breezeicons-categories-32-applications-development.svg Icons8 flat idea.svg Icons8 flat news.svg Breezeicons-apps-48-artikulate.svg Icons8 flat mind map.svg
Balik munggah
Paugeran

Pranala jaba